Baie aromata / racorire

Adaos pentru sanatatea dvs., pentru incheieturi si muschi extenuati. Tonusul este ridicat, musculatura relaxata si corpul revigorat. Activitati fizice deosebite, ca de exemplu sportul sau munca extenuanta in gradina, ne solicita musculatura si incheieturile. Statul prelungit la birou si in masina cauzeaza in plus deseori amrotiri ale muschilor.
Simtiti efectul binefacator al valoroasei plante. Datorita folosirii acestui adaos pentru baie, traiti o usurare si o relaxare placuta!
Utilizare:
Pentru o baie sa iau 5-6 picaturi de ulei din plante vechi japonez Yin-Yang.
Sfat: Uleiul din plante vechi japonez Yin-Yang se picura pe o lingura de miere sau pe 10 ml de frisca (emulsifiant) si apoi se amesteca cu apa din cada!
Temperatura apei sa fie de 36 grade C pana la 38 grade C poate fi si marita in timpul imbaierii la 40 de grade C.
Simtiti efectul binefacator al plantei. Datorita folosirii acestui adoaos pentru baie veti trai o usurare si o relaxare placuta!
Extractul unei combinatii unice a acestui ulei va dezvolta o senzatie placuta si va stimuleaza sanatatea.
Folositi uleiul din plante vechi japonez Yin-Yang ca adaos pentru baie in :

  • baie contra racelii
  • baie pentru relaxare
  • baie pentru muschi si pentru incheieturi
  • baie de placere
  • baie de revenire in forma
  • baie anticelulitica: luati 5 picaturi de ulei din plante vechi japonez Yin-Yang si le amestecati cu 10 ml Yin-Yang aur lichid din California de Sus.

Pentu a obtine cel mai mare avantaj posibil din baie anticelulitica, ar trebui pe cat posibil ca aceasta sa fie absornita in corp vreme de pana la 8 ore, pentru ca din ulei sa fie absorbite si ultimele substante minunate.
Deci cel mai bine este, ca dupa baia anticelulitica, sa va ungeti cu aur lichid din California de Sud pe tot corpul.
Important pentru sanatate si pentru starea benefica este echilibrul dintre corp si suflet. In medicina chineza se folosesc pentru aceasta termenele "Yin" si "Yang".
O baie aromatica cu ulei din plante vechi japonez Yin-Yang este calea cea mai buna!