Masaj

Uleiul din plante vechi japonez Yin-Yang este maseurul la care visati!
La masare, uleiul din plante vechi japonez Yin-Yang este de preluat direct prin suprafata pielii.
Utilizare:
Se amesteca cateva picaturi de ulei din plante vechi japonez Yin-Yang cu un ulei de baza (ulei de migdale, de germeni de grau, etc.) in functie de intensitatea dorita.
In cercetarea B.O.N. - Best of Nature (Ce are natura mai bun) exista un program testat de ingrijire a pielii prin masaj cu ulei Yin-Yang.
Recomandare:
Se amesteca aur lichid Yin-Yang din California de Sud (100ml) cu vitamina A si vitamina E pentru masaj impotriva ridurilor. Se amesteca in functie de intrebuintare 10-20 picaturi din ulei din plante vechi japonez Yin-Yang cu 100 ml aur lichid Yin-Yang din California de Sud.
Aurul lichid Yin-Yang din California de Sud si uleiul din plante vechi japonez Yin-Yang sunt recomandate de catre institute de masaj de elita, pentru pielea deosebit de uscata, pentru masarea regulata impotriva ridurilor si pentru prevenirea aparitiri dungilor in urma sarcinii si ca ulei anticelulitic, respectiv pentru tratarea postoperatorie a cicatricilor.

Produsele Yin-Yang nu contin substante sintetice odorizante, colorante sau de conservare si nici materii prime pe baza de uleiuri minerale.