Masaj

Uleiul din plante vechi japonez Yin-Yang este maseurul la care visați!
La masare, uleiul din plante vechi japonez Yin-Yang este de preluat direct prin suprafața pielii.
Utilizare:
Se amestecă câteva picături de ulei din plante vechi japonez Yin-Yang cu un ulei de bază (ulei de migdale, de germeni de grâu, etc.) în funcție de intensitatea dorită.
În cercetarea B.O.N. - Best of Nature (Ce are natura mai bun) există un program testat de îngrijire a pielii prin masaj cu ulei Yin-Yang.
Recomandare:
Se amestecă aur lichid Yin-Yang din Sudul Californiei (100ml) cu vitamina A si vitamina E pentru masaj împotriva ridurilor. Se amestecă în funcție de întrebuințare 10-20 picături din ulei din plante vechi japonez Yin-Yang cu 100 ml aur lichid Yin-Yang din Sudul Californiei.
Aurul lichid Yin-Yang din Sudul Californiei și uleiul din plante vechi japonez Yin-Yang sunt recomandate de către institute de masaj de elită, pentru pielea deosebit de uscată, pentru masarea regulată împotriva ridurilor și pentru prevenirea apariției dungilor în urma sarcinii și ca ulei anticelulitic, respectiv pentru tratarea postoperatorie a cicatricilor.
Produsele Yin-Yang nu conțin substanțe sintetice odorizante, colorante sau de conservare și nici materii prime pe baza de uleiuri minerale.

Nu sunt produse în această categorie.