• Yin-Yang ulei de plante din China 50 ml

Yin-Yang ulei de plante din China 50 ml

  • 50ml China
  • În Stoc
  • 8900 lei


Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 1

Ulei Yin-Yang de plante din China - ulei distilat din plante, 100% pur

Grădina de ierburi a Mamei Natură este temelia vieții noastre. Flora sa infinit de variată, oferă un număr mare de substanțe active care pot fi întrebuințate de către oameni. Aceste plante conțin forța naturii, pe care o primesc datorită factorilor externi, cum ar fi lumina soarelui, căldura și alternarea anotimpurilor. Din aceste plante obținem uleiurile noastre esențiale.

Ulei de plante din China - Acesta ne amintește de China, țara cea mai populată de pe planetă, unde oamenii au descoperit înca de dinainte de acum 2000 de ani cât de versatile pot fi uleiurile revigorante pe bază de plante pe care le utilizau. Fiecare picătură de ulei Yin-Yang de plante din China conține substanțele active cele mai valoroase. Folosiți această forță a naturii dătătoare de viață și vigoare. Doar câteva picături!

Uleiul Yin-Yang de plante din China este distilat din plante, 100% pur, destinat pentru uz extern! Nu conține alcool sau aditivi.

Acesta este realizat din 13 plante: lemongrass (citronela), rozmarin, eucalipt, pin de pădure, fenicul, cuisoare, lavandă, mentă, salvie, anason, mentă creață, pin de munte, ace de molid.

Caracteristici:

• Încălzește
• Odorizant
• Calmează și relaxează
• Respinge insectele
• Nu conține alcool, aditivi, chimicale, clorofilă, arome artificiale, coloranți, conservanți sau camfor

Utilizări ale uleiului Yin-Yang de plante din China: Utilizările uleiului Yin-Yang de plante din China sunt foarte similare cu cele ale uleiului tradițional Yin Yang din mentă japoneză, pentru uz extern și inhalare, dar nu poate fi utilizat intern!

Diferențele dintre uleiul Yin-Yang din plante chinezești și uleiul Yin-Yang de mentă japoneză:
• Are efect de încalzire mai blând
• Este destinat exclusiv pentru uz extern!

• Datorita compoziției din cele 13 plante, are un miros diferit

Aveți posibilitatea să le alternați în funcție de starea de spirit.

Masaj: uleiul Yin-Yang de plante din China este ideal pentru a fi amestecat în uleiuri speciale de masaj pentru a elimina stresul și masaj de încalzire și, de asemenea, pentru:

• masaj de relaxare
• masaj aromatic
• masaj sportiv
• împachetări
Recomandări: Pentru un ulei de masaj valoros amestecați 10-20 de picături de ulei Yin-Yang de plante din China cu 100 ml de Yin-Yang de Aur lichid din sudul Californiei. Acest amestec are un efect benefic asupra articulațiilor, nutritiv, se eliberează tensiunea musculară, revitalizează și revigorează întregul corp. Baie aromatica și relaxanta: amestecați 5-6 picături de ulei Yin-Yang de plante din China cu gel de duș sau săpun lichid, turnați amestecul în cadă la o temperatură de 36-38 °C. Bucurați-vă de o aromă plăcută și lasați cele treisprezece ingrediente active pe bază de plante să va răsfețe corpul.
Sauna: uleiul Yin-Yang pe bază de plante din China este un bun și plăcut concentrat pentru saună. La 1 litru de apă puneți 5-6 picături de ulei. În funcție de mărimea saunei turnați 2-3 linguri. Umiditatea relativă ar trebui să crească cu aproximativ 10%.

Inhalarea: Puneți doar 1-2 picături pentru inhalat, iar daca folosiți un inhalator puneți doar o picătură. Pentru inhalare poate fi utilizat precum uleiul tradițional Yin-Yang din mentă japoneză.

Împotriva insectelor: Insectele neplăcute, musculițele de vin sau viespile vor fi alungate din casă și împrejurimi dacă puneți câteva picături de ulei Yin-Yang pe bază de plante din China într-o lampă aromatică. Vă veți bucura astfel netulburați de momentele de relaxare de pe balcon, terasă sau grădină.

Mirosurile neplăcute: Uleiul Yin-Yang de plante din China poate, fi utilizat la fel ca și uleiul tradițional Yin- Yang din mentă japoneză, pentru eliminarea mirosurilor neplăcute și parfumarea în bucătărie, sala de ședințe, dulap sau mașină. Acesta poate fi de asemenea utilizat pentru aerul condiționat și aspiratoare.

Insomnia: cu aproximativ 20 de minute înainte de ora de culcare aprindeți lămpi aromatice în dormitor, cu câteva picături de ulei Yin-Yang de plante din China. Mirosul celor treisprezece plante se va elibera în cameră și se va crea un climat de calm în care veți dormi mai bine întreaga noapte. Dacă doriți, pentru un efect mai puternic, faceți inainte de culcare o baie relaxantă cu câteva picături din acest ulei.

În același timp, poate ajuta corpul în momentele de efort mărit, cum ar fi alpinism, stresul psihic sau tulburări de concentrare.

Informații importante privind utilizarea și păstrarea uleiului Yin-Yang de plante din China – vă rugăm să le urmați întocmai!

Nu este potrivit pentru femeile gravide, sugari sau copii mici, a nu se lăsa la îndemâna copiilor, a se evita contactul cu ochii și mucoasele.

Respectați întotdeauna cantitatea recomandată.

Vă rugăm să rețineți data de expirare.

A se păstra închis și numai în ambalajul original, nu se expune la temperaturi de peste 25 °C.

A se evita contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clațiti cu apă din abundență.

Imediat după utilizare, asupra pielii sensibile poate apărea roșeață. Dacă se întamplă, atunci spălați pielea, iar roșeața va disparea.

În caz de neclarități, consultați un specialist!

Uleiul Yin-Yang de plante din China se face folosind plante naturale pure.

Pentru producerea uleiului Yin-Yang de plante din China și pentru toate celelalte produse B.O.N. sunt folosite numai produse naturale și netratate, direct de la Mama Natură. Un amestec unic de putere și esență din misterul acestor substanțe naturale bio-active.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun