• Yin-Yang ulei din menta japoneza - 10 ml roll-on

Yin-Yang ulei din menta japoneza - 10 ml roll-on

  • 10ml_rollon
  • În Stoc
  • 4900 lei


Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 1

Yin-Yang ulei vegetal tradițional din mentă japoneză sticla cu roll-on


Bestseller-ul ulei de menta, usor de folosit in orice situatie: Yin-Yang uleiul japonez de menta, de acum disponibil si sub forma practicului roll-on. Ușor-aplicabilul roll-on este partenerul perfect în viața agitata de zi cu zi, precum și în călătorii. Produs exclusiv din menta salbatica vulcanica, stimulează trupul și sufletul în același timp și poate fi folosit pentru masaj, în fizioterapie, în aromoterapie și în spa-uri . Activare la îndemână pe drum și acasă. Datorita formatului comod și a bilei practice,Yin-Yang ulei japonez de plante poate fi aplicat si dozat cu exactitate. Roll-on-ul încape în orice buzunar și este foarte potrivit în special ca un mic cadou

100% extract pur din plante, obținut prin distilarea vestitei plante de mentă japoneză, care creste exclusiv pe solurile vulcanice fertile din Japonia.

Planta crește până la o înălțime maximă de 7-12 cm și are frunzele mici. Conform experților, tocmai acestea sunt motivele pentru care acest soi are o aromă intensă și efectele sale sunt excelente, extrem de apreciate. Este denumită “Mica regină sălbațică” prîntre alte specii de pe această planetă. Deja mii de culegători le adună de pe pantele mari și din văile din “tronul regilor”, cum erau denumite de străbuni aceste părți ale vulcanului.

Pentru a obține un singur litru din această bijuterie prețioasă este nevoie de aproximativ 45 kg de plante proaspăt recoltate, care sunt distilate prin cea mai delicata metoda. Plantele recoltate sunt atent selecționate și preparate cu dragoste în uleiul vegetal tradițional Yin Yang, 100% distilat din plante unice, fără aditivi sau conservanți.

Proprietăți:

• antiseptic
• antibacterian
• odorizant
• răcoritor
• stimulator
• calmează și relaxează
• dizolvă expectorațiile
• reduce senzația de mâncărime
• ajută lar etragerea umflăturilor

Uleiul tradițional Yin-Yang din mentă japoneză este unic prin faptul că poate fi folosit extern (pentru masarea mușchilor sau coloanei vertebrale, corp, picioare ...), intern sau prin inhalare. Uleiul Yin-Yang din mentă japoneză este recomandat la nivel mondial de către experți și specialiști ca: maseuri, terapeuți, fizioterapeuți, antrenori, sportivi și alpiniști. De multe ori s-a dovedit eficient în sporturi de iarnă, fotbal, tenis, arte marțiale, la fel ca și în drumetii, în băi de plante, în spa-uri, în îngrijirea corpului, în activitatea fizică, în munca sedentară, rigiditate, călătorii de lungă durată, camping sau de protecție naturală împotriva mușcăturilor de insecte.

• împrospătează
• respinge insecte mici târâtoare
• nuc onține alcool, aditivi, chimicale, clorofilă, aromeartificiale,coloranți sau conservanți

Uz extern Uleiul Yin-Yang din mentă japoneză este cel mai des folosit pentru masajul diferitelor părți ale corpului. Acesta este utilizat atât de către maseuri profesioniști în saloanele lor, cât și de către persoanele care au nevoie de alinare și nu au timpul sau posibilitatea de a vizita un specialist.

Sfaturi practice!
Nu este unsuros, nu conține grăsimi, nu conține alcool, prin urmare, poate fi folosit la masarea pielii, a părului și chiar aplicat pe îmbrăcăminte. Este complet absorbit în piele la scurt timp după aplicare. După aplicarea cu mâinile, nu vă frecați la ochi! A se va evita contactul cu ochii! În caz de contact cu ochii, clătiți cu multă apă!

Dureri de cap
Picurați 3 picături în palmă, frecați întâi mâinile între ele și apoi masați bine gâtul și coloana vertebrală în zona cervicală. Dacă durerea este mai puternică, folosiți o singură picătură pentru masajul tâmplelor. După câteva minute, veți simți în locul unde l-ați aplicat, o răcoare plăcută și prospețime. Acestea sunt semnele ca uleiul Yin-Yang începe să acționeze.

Dacă vă simțiți mușchii foarte încordați, legați pe locul dureros un bandaj imediat după masaj. Acesta relaxează mușchii, este foarte plăcut și ajută uleiul Yin Yang din mentă japoneză să acționeze mai profund și mai eficient! Puteți utiliza sub formă de compresă orice cârpă sau prosop înmuiate în apă călduță sau orice plasturi de căldură. Pentru un masaj relaxant și liniștitor, se amestecă câteva picături din uleiul Yin-Yang din mentă japoneză cu un ulei de masaj non-parfumat sau emulsie.

Vă recomandăm: Aur lichid Yin-Yang din sudul Californiei, care este un ulei organic pur, extras din semințele de jojoba. De asemenea, este un produs al companiei B.O.N.

Pentru masaj amestecați 10-20 picături de ulei tradițional Yin-Yang din mentă japoneză cu 100 ml aur lichid Yin-Yang din sudul Californiei. Uleiul Yin- Yang din mentă japoneză este aditivul potrivit pentru un masaj cu uleiuri, eficient pentru:

• masajderelaxare
• masajaromatic
• reflexoterapie
• masajanticelulitic
• masaj reconfortant pentru sportivi

În cazul durerilor de picioare, masați-le cu 2-3 picături de ulei Yin Yang în punctele reflexe. Acesta ameliorează nu doar picioarele, ci și întregul corp! Atunci când masați picioarele, aplicați și 1-2 picături pe degetele de la picioare și între acestea, pentru a vă simți odihniți, pentru eliminarea mirosului neplăcut și pentru reducerea transpirației picioarelor.

Sfaturi practice!
Eficient împotriva mirosului și bacteriilor: Aplicați câteva picături pe interiorul șosetelor și pantofilor.

Pentru o baie de relaxare a picioarelor, puneți 3-4 picături într-un bol cu apă fierbinte, amestecați cu sare sau lapte și bucurați-vă de o baie activă inspirațională. Ideală și pentru racorire!

Pentru îmbaierea întregului corp: folosiți 3-6 picături de ulei tradițional Yin-Yang din mentă japoneză.

Pentru bai aromatice și relaxare: adăugați 5-6 picături în puțin lapte sau miere (utilizat ca emulgator natural) într-o baie la temperatura de 36-38 °C. Bucurandu-va de o baie aromatică caldă poate fi liniștitor și revigorant în același timp .

Sfaturi practice!
Femeile au pielea mai sensibilă – la prima utilizare pentru baie adăugați numai 3 picături, urmând să suplimentați daca este necesar. Îmbaierea întregului corp este confortabilă pentru crampe musculare, articulații obosite, relaxarea nervilor și, de asemenea, este benefica pentru piele. Acest lucru va crește flexibilitatea pielii, relaxează muschii și întreg corpul se regenereaza.

Adăugat în apa pentru baie, uleiul tradițional Yin-Yang din mentă japoneză ajută:

• împotriva răcelilor
• pentru revigorare
• pentru eliminarea presiunii asupra mușchilor și articulațiilor
• pentru relaxare
• pentru prevenirea celulitei: 5 picături de ulei Yin-Yang. Puteți amesteca în baie și 10 ml Aur lichid Yin-Yang din sudul Californiei (vezi capitolul “Alte produse Best of Nature”). Pentru ca această baie să aibe cel mai bun efect, lasați-o să acționeze asupra corpului cât mai mult timp posibil. Asadar, este cel mai bine să o faceți seara înainte de culcare și să masați apoi întregul corp cu Aur lichid Yin Yang din sudul Californiei.

Recomandări! Pentru a rezolva eficient problema celulitei, atunci masați foarte bine zonele cu celulită de

două ori pe zi (dimineața și seara, de preferință, după baie sau duș și înainte de culcare) folosind mănuși de masaj, care ajuta și mai bine la îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul pielii.

Pentru masaj împotriva celulitei se amestecă în palmă 20 picături de aur lichid Yin-Yang din sudul Californiei și 3 picături de ulei Yin-Yang din mentă japoneză (această cantitate este suficientă pentru o coapsă) și se masează cu putere. În general, în lupta împotriva celulitei ajută tratamentele prin masaj regulat, exercitiile fizice, hidratarea prîntr-o cantitate de la doi la trei litri de apă pe zi și o dieta echilibrată.

În cazul durerilor menstruale, frecați usor 1-2 picături pe stomac și lipiti un bandaj. Puteți utiliza sub formă de compresă orice cârpă sau prosop înmuiate în apă caldută sau orice plasturi de căldură.
Vă recomandăm Perna pentru terapie Yin-Yang, umplută cu semințe de rapiță, obținute din agricultură ecologică certificată.

Mai multe sfaturi practice pentru uz extern ...

Puteți să-l folosi și în cazul ciupiturilor de insecte. Aplicați imediat 2 picături direct pe locul ciupiturii. Senzația de racorire a uleiului Yin Yang va înlocui senzația enervantă de arsură sau mâncărime. Uleiul Yin Yang ajută și în cazul iritațiilor din cauza urzicilor sau meduzelor. Aplicați din oră în oră câte o picatură pe locul afectat.

Dacă aveți probleme cu mătreața, adăugați 1-2 picături în șamponul preferat și clătiți bine după utilizare.

Uz intern

Pentru uz intern folosiți maxim două picături la o utilizare! Doza zilnică maximă recomandată pentru uz intern este de 15 picături.

Pentru a împrospata respirația, puneți 1-2 picături de ulei pe cub de zahăr sau într-un pahar cu apă caldă sau rece, ceai, suc sau băutură pe care îl mancați sau beți apoi. Uleiul tradițional Yin-Yang din mentă japoneză împrospătează imediat respirația, iar în timp ce respirați adânc vă veți reîmprospăta ușor căile respiratorii. Uleiul Yin Yang trebuie ținut la îndemână pentru a putea fi folosit înaintea unei întâlniri importante, după mâncat sau fumat.

Pentru igiena orală, puneți o singură picătură într-un pahar cu apă. Clătiți-vă gura regulat, dimineața și seara. Imediat veti simți o aromă plăcută de mentă, iar respirația proaspătă dureaza mult timp.

Pentru gargara trebuie, din nou, doar să adăugați o picătură într-un pahar cu apă. Impotriva durerilor în gât vă recomandăm gargara regulat de trei ori pe zi, după mese. Cu uleiul tradițional Yin Yang din mentă japoneză este foarte usor să obtineți o bună îngrijire a dinților și să luptați cu succes împotriva mirosului neplăcut din gură. Folosit ca gargara este eficient împotriva durerilor de dinți sau gingivită.

După ce ați mancat alimente grase și grele sau după ce ați mancat prea mult, folosiți, din nou, doar o singură picătură. Puteți pune picătura pe un cub de zahăr sau într-un pahar cu apă. Uleiul Yin-Yang are, de asemenea, un efect pozitiv asupra stomacului, vezicii biliare sau în cazul problemelor intestinale.

Uleiul nostru tradițional din mentă japoneză este pur și nu conține alcool, astfel încât se poate utiliza intern și de către conducatorii auto!

Recomandări! Dacă se poate, amestecați uleiul Yin- Yang din mentă japoneză cu băuturi care conțin cât mai puțin zahăr. Cel mai bine este să îl beți cu apă plata, care nu conține zahăr sau substanțe artificiale. De acest lucru va beneficia întregul corp, dar mai ales dinții!

Dacă suferiți de vreo boală a tractului digestiv, consultați-va cu medicul dumneavoastră dacă și cât de des puteți folosi uleiul tradițional Yin-Yang din mentă japoneză!

Inhalare

Ajuta în cazul în care suferiți de:

• gripă
• febră
• răceală
• expectorații
• inflamațialaringelui
• guturai
• tuse
• dureri în gât
• bronșită

Aveți o răceala, aveti nasul înfundat, secreții nazale abundente și nu puteți respira? Uleiul Yin-Yang din mentă japoneză poate fi utilizat în mai multe moduri:

Puneți 3-4 picături în mâini, frecați-le bine una de alta, până când mâinile se încalzesc. Apropiați-va mâinile de nas și inspirați adanc, apoi expirați. Repetați de 1-3 ori.

Fierbeți apa, puneți 2-3 picături de ulei Yin Yang în ea și inhalați vaporii.

Dacă folosiți un inhalator, puneți doar o picătură. Adaugați câteva picături într-un pahar cu apă și lasați să se elibereze aroma de mentă din uleiul Yin Yang.

Pentru un parfum proaspăt în camere încălzite, puneț i cateva picături pe o batistă sau cârpă umedă și asezați-o peste calorifer. Camera va fi frumos parfumata și veți putea respira mai bine!

În cazul în care sunteți pe drum sau la cumpărături, sau pur și simplu nu puteți folosi niciuna dîntre metodele recomandate și totuși doriți să respirați mai bine, puneți 2-3 picături de ulei Yin-Yang într-o batistă curată și inspirați profund, apoi expirați.

Recomandări! Dacă aveți dificultăți de respirație sau bronșită, masați cu câteva picături de ulei Yin-Yang pieptul, gâtul și spatele în dreptul coastelor și spre gât. Puneți apoi pe piept Perna terapeutica Yin-Yang, umplută cu semințe de rapiță obținute din agricultură ecologică certificată. Mai multe informații pot fi găsite în capitolul „Alte produse Best of Nature”.

Vreți să vă bucurați de uleiul tradițional Yin-Yang din mentă japoneză în momentele prețioase de odihnă și relaxare?! • Folosiți-l în saună! Adaugați 5-6 picături de ulei

Yin Yang la un litru de apa. În funcție de mărimea saunei, turnați 2-3 linguri. Umiditatea relativă ar trebui să crească cu aproximativ 10%.

• Adaugarea a 2-3 picături de ulei Yin-Yang în lămpile aromatice are un efect benefic asupra sistemului respirator și, simultan, ajută la creșterea bunei dispoziții.

• Chiar înainte de a merge la culcare, puneți cateva picături de ulei Yin Yang pe perna. Veți respira și veți dormi mai bine.

Sfaturi practice! Puneți cateva picături de ulei pe o carpă din pânză, pe care o așezați apoi pe perna pe care dormiți.

Alte opțiuni și recomandări pentru utilizarea uleiului tradițional Yin-Yang din mentă japoneză

Ca o „terapie” după activitați sportive: Pentru relaxare, îngrijirea mușchilor sau la primul semn de oboseală, se aplică câteva picături înainte și după activitatea sportivă pe frunte, masaj în gât, coapse și gambe.

Vă pune pe picioare, vă împrospătează, relaxează mușchii și face bine ... în mod pur natural.

Insecte târâtoare în dormitor: Puteți să va pastrați departe de toate tipurile de insecte târâtoare prin aplicarea a câtorva picături în jurul perimetrului patului.

Puteți, desigur, să il utilizați și în alte camere. Mirosurile neplăcute din bucătărie: Înainte de a gati diverse alimente, cum ar fi pește sau preparate prajite, puneți 5 picături de ulei Yin Yang într-o lampa aromatica. De asemenea, în cazul unei reuniuni de fumători și nefumători puteți folosi uleiul Yin Yang din mentă japoneză într-o lampa aromatica, deoarece absoarbe mirosul neplăcut de tutun.

Sfaturi practice! Aerul din cameră se poate împrospăta prin amestecarea cu apă a câtorva picături de ulei Yin- Yang. Se toarnă lichidul într-o sticla cu pulverizator și se stropește în cameră după plac.

Pentru un dulap cu miros proaspăt, puneți între haine mai multe batiste pliate sau pietre aromatice* stropite cu ulei Yin Yang.

Sfaturi practice! Vreți ca hainele să miroasă mai plăcut înainte de agățarea lor în dulap? Puneți câteva picături pe o batistă și adaugați-o împreunî cu rufele în uscător.

Călătorii și vacanțe: uleiul tradițional Yin-Yang din 22

* Pietrele aromatice servesc pentru a evapora uleiurile esentiale. Ele sunt vândute ca mobilier și cele mai multe sunt din ceramică ne- glazurata. Dvs. însă, pentru a par- fuma orice cameră, puteți folosi o bucată simplă de caramida, piatră de lavă sau gresie.

mentă japoneză s-a dovedit util de multe ori în cazul celor cu rău de miscare: în mașină, avion sau vapor. ~nainte de a călători, fie mirosiți direct din sticlă, fie puneți 2-3 picături pe o batistă pe care o mirosiți adânc de câteva ori. Repetați de mai multe ori pe durata călătoriei. Interiorul mașinii se poate parfuma prin aplicarea a câtorva picături pe un odorizant de mașina tip „brăduț” sau de alt fel.

Aer condiționat: În funcție de dimensiunea camerei, aplicați 15-20 picături de ulei tradițional Yin-Yang din mentă japoneză pe filtru sau puneți un bețișor cu vârf de bumbac în locul de dinainte sau de după alimentarea cu aer. Curentul de aer condiționat va împraștia acest parfum curat ca cristalul în întreaga cameră.

Aspirator: Când folosiți aspiratorul, aerul care este evacuat are un miros caracteristic de mucegai, care provine de la particulele de praf din punga închisă. Pentru a elimina acest miros se recomandă ca, atunci când motorul este în funcțiune, să aspirați 15-20 picături de ulei Yin-Yang din mentă japoneză, prin stropirea unor prosoape de hârtie sau hârtie igienica, pe care le rupeți în prealabil în bucați. Acest lucru ajuta la o inhalare de substanțe active linistitoare, dar, de asemenea, la o dezinfectare eficientă și o atmosferă plăcută în cameră, precum și dezinfectarea spațiului în interiorul aspiratorului, care conține de obicei concentrații ridicate de bacterii, mucegai și acarieni. Acest mod de utilizare este potrivit pentru toate tipurile de aspiratoare!

Informații importante privind utilizarea și păstrarea uleiului tradițional Yin-Yang din mentă japoneză – va rugam să le urmați intocmai!

Nu este potrivit pentru femeile gravide, sugari sau copii mici, a nu se lăsa la îndemâna copiilor, a se evita contactul cu ochii și mucoasele.

Acesta poate reduce cantitatea de lapte matern. în timpul alăptării nu este recomandat pentru uz intern!

Respectați întotdeauna cantitatea recomandată, mai ales pentru uz intern. (Doza zilnică maximă recomandată pentru uz intern este de 15 picături).

Vă rugăm să rețineți data de expirare.

A se pastra închis și numai în ambalajul original, nu se expune la temperaturi de peste 25 °C.

A se evita contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clățiti cu apă din abundență.

Imediat după utilizare, asupra pielii sensibile poate apărea roșeață. Dacă se întâmplă, atunci spălați pielea, iar roșeața va disparea.

în caz de neclaritați, consultați un specialist!

Uleiul tradițional Yin-Yang din mentă japoneză nu este un medicament, este un produs pe bază de plante naturale pure.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun