Despre Noi

Să beneficiem de ce are natura mai bun și să trăim în armonie cu ea, depinde numai de noi!

Produsele noastre au la bază rețetele antice din medicina asiațică și le suntem foarte recunoscători pentru cunoștințele lor. Toate lucrurile au două fețe, cunoștințele de Yin și Yang ne ajută să descoperim o înțelegere profundă a vieții și a naturii.

Best of Nature oferă numai produse 100% naturale, pentru că suntem profund convinși că este cel mai bine pentru corpul și simțurile noastre. Secretul produselor B.O.N. constă în contopirea unică de esențe naturale și puternice.

Folosim numai ingrediente și resurse naturale, netratate, din natură sau din ferme ce reproduc mediile naturale. Verificăm în mod regulat lipsa de reziduuri, astfel încât să putem garanta puritatea absolută a ingredientelor. Produsele Yin-Yang nu conțin arome sintețice, coloranți sau conservanți. Natura ne oferă tot ce avem nevoie, și, prin urmare, încearcă să facă partea sa pentru a proteja și conserva. Grădina Mamei Natura este baza vieții noastre.

Societatile asiatice nu au dezvoltat de-a lungul mileniilor doar propriile culturi religioase, spirituale si sociale, ci si metode ale stiintei medicale, metode care se deosebesc in principal de cele din cultura vestica. Pe langa acupunctura,meditatie, stiinta hranirii si a miscarii, cunoasterea vindecarii prin plante ocupa un rol deosebit in medicina traditionala chineza.
Produsele Best of Nature sunt dezoltate si produse de o intreprindere austriaca de familie. Noi controlam, curatam si innobilam uleiurile noastre in minunata regiune Steiermark din Austria si le turnam manual.

Firma Trodat SRL, este importator exclusiv al produselor Best of Nature, fabricate in Austria, sub un control strict.
Distribuirea produselor se face prin curier sau cu ridicare de la sediul nostru din Str. Radu Calomfirescu nr. 3, Bucuresti.