Termeni și Condiții

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului BON Romania de catre potentialii vizitatori sau clienti.
Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi în continuare.

Informatiile  prezente pe acest site sunt considerate drept oferta de produse sau servicii, în general, venind din partea BON Romania.

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor  BON Romania reprezentata prin Trodat SRL
Trodat SRL  nu va acorda nici o garantie referitoare la:
a)        evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
b)        neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
c)        inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel BON Romania  nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

 

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
Toate informatiile, produsele si ofertele continute în acest site sunt proprietatea BON Romania reprezentata prin Trodat SRL, care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.
Întregul continut al site-ului BON Romania (www.bonromania.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de BON Romania. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea BON Romania.


OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
BON Romania nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din produsele prezentate în site este rugata sa contacteze BON Romania prin unul din mijloacele afisate în pagina ‘Contact’ a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii produsului în cauza, cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.


INFORMATII PERSONALE
Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra  sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele BON Romania, dar poate include si alte informatii aflate în stransa legatura cu utilizarea produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.


INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul BON Romania (www.bonromania.ro) si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

prelucrarea acestor date si informatii personale de catre BON Romania în vederea efectuarii de studii de piata;
transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre BON Romania a operatiunilor de recrutare de personal.
solutionarea de catre BON Romania a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina "Contactati-ne" din site);
alte activitati întreprinse de BON Romania si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
BON Romania va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii 'Contact' din site.
Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii